1223 Budapest, Rózsakert utca 63/a.

Kölyök-öböl és Rózsakert Családi Bölcsőde

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy családias, barátságos légkörben, személyre szóló, differenciált bánásmóddal járuljunk hozzá a gyermekek személyiségének kibontakozásához az alapvető emberi és szabadságjogok tiszteletben tartásával, lehetőség szerint rugalmasan alkalmazkodva a szülők késéreihez.

241896198_2966536420229727_377820719215619255_n
Kölyök-öböl és Rózsakert csoport
A Kölyök-öböl Játszóházban működő napközbeni ellátásban, később családi bölcsődében 2011 óta fogadjuk a bölcsődés korú gyermekeket. Sok-sok kisgyermek nevelkedett szárnyaink alatt. 2021 tavaszán végül a sors úgy hozta, hogy költöznünk kell. Szeptemberben már új helyünkön, egy csoporttal bővülve (Kölyök-öböl és Rózsakert), a XXII. kerületi Rózsakert utcában várjuk nagy szeretettel a gyermekeket.
Hálával és szeretettel gondolunk a Kopaszi-gáton eltöltött időkre, sokat kaptunk, tapasztaltunk az ott töltött idő alatt. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Ha nem jártál még nálunk...

Környezet és felszereltség

A Kölyök-öböl és Rózsakert Családi bölcsőde csendes, nyugodt, családi házas övezetében található, mely jól megközelíthető busszal, autóval és gyalogosan is.
Zárt, fák által árnyékolt udvarral rendelkezik. Az előkertben magaságy nyújt lehetőséget a kertészkedésre.

Az egész gyermek olyan, mint egyetlen érzékszerv, minden hatásra reagál, amit emberek váltanak ki belőle. Hogy egész élete egészséges lesz-e vagy sem, attól függ, hogyan viselkednek a közelében. – Rudolf Steiner

Hogyan jelentkezhetsz a családi bölcsődébe?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nevelőink

Minden nevelőnk széleskörű tapasztalattal és végzettséggel rendelkezik a gyermekek gondozása-nevelése terén
Mierniczky Laura

családi bölcsőde vezető

Szalai Nikolett

kisgyermeknevelő

Erőss Eszter

kisgyermeknevelő

Szász-Cseri Brigitta
Szász-Cseri Brigitta

kisgyermeknevelő

Pálfi Lajosné Irénke

dadus nénink

A gyermek fejlődésének szabadsága nem azt jelenti, hogy egyszerűen magára hagyjuk a gyermeket, hanem azt, hogy segítő szeretettel emeljük köréje a megfelelő környezetet. – Maria Montessori